Zgłoszenia członków a.regionalnych i stowarzyszeń
-
Władek Jarochowski
Witam
Nazywam się Władek Jarochowski z Aeroklubu Warszawskiego. Modelarstwem zajmuje się od nie wiem kiedy. Latam coraz większymi modelami bo duże jest piękne. Najczęściej strasze krety i lotniarzy w Chrcynnie.
Prosze o nadanie mi odpowiednich uprawnien, umozliwiajacych czynny udzial w tym forum.
Pozdrawiam
Władek
Zgłoszenie przyjęte. Nadałem odpowiednie uprawnienia. Radek
Nazywam się Władek Jarochowski z Aeroklubu Warszawskiego. Modelarstwem zajmuje się od nie wiem kiedy. Latam coraz większymi modelami bo duże jest piękne. Najczęściej strasze krety i lotniarzy w Chrcynnie.
Prosze o nadanie mi odpowiednich uprawnien, umozliwiajacych czynny udzial w tym forum.
Pozdrawiam
Władek
-
mavericknt
Witam
Czesc witam
Mam na imie Kuba Świst jestem z Nowego Targu. Jestem pilotem szybowcowym z licencją a takrze pilotem Rc glównie szybowce kat F3F w tym roku byc moze Benzynka.
Pozdrawiam wszystkich pilotów modelarzy pasjonatów wszystkiego co lata i nie tylko.
Prosze o przyjęcie będe przestrzegał regulaminu i dbał o sekcje
Maverick
Aczkolwiek nie mamy nic przeciwko nickom miło jest czytać posty podpisane imieniem lub imieniem i nazwiskiem Autora.
Mam na imie Kuba Świst jestem z Nowego Targu. Jestem pilotem szybowcowym z licencją a takrze pilotem Rc glównie szybowce kat F3F w tym roku byc moze Benzynka.
Pozdrawiam wszystkich pilotów modelarzy pasjonatów wszystkiego co lata i nie tylko.
Prosze o przyjęcie będe przestrzegał regulaminu i dbał o sekcje
Maverick
Aczkolwiek nie mamy nic przeciwko nickom miło jest czytać posty podpisane imieniem lub imieniem i nazwiskiem Autora.
-
edwoj
Witam!
Nazywam się Edward Wojciechowski. Jestem wieloletnim członkiem Sekcji Modelarskiej oraz członkiem komisji rewizyjnej Aeroklubu Ziemi Lubuskiej. Po za tym niedawno nabyłem uprawnienia sędziego II kl. AP w kategoriach F2B F3A i F5A.
Mam parę sugestii dotyczących licencji modelarskich i ubezpieczeń z nią związanych. Postaram się je niebawem przedstawić na forum.
Proszę o nadanie stosownych uprawnień na forum.
Pozdrowienia!
Nazywam się Edward Wojciechowski. Jestem wieloletnim członkiem Sekcji Modelarskiej oraz członkiem komisji rewizyjnej Aeroklubu Ziemi Lubuskiej. Po za tym niedawno nabyłem uprawnienia sędziego II kl. AP w kategoriach F2B F3A i F5A.
Mam parę sugestii dotyczących licencji modelarskich i ubezpieczeń z nią związanych. Postaram się je niebawem przedstawić na forum.
Proszę o nadanie stosownych uprawnień na forum.
Pozdrowienia!
-
Mariusz
Witam
Nazywam się Mariusz Wrona , jestem członkiem Aeroklubu Częstochowskiego
Zobowiązuję się do promowania sportu modelarskiego w każdej formie i postaci oraz wszędzie tam gdzie uda mi się dotrzeć.
Zobowiązuję się też do przestrzegania zasad tego forum.
Proszę przyznać mi prawa "użytkownika forum - czlonka a. regionalnego"
Nazywam się Mariusz Wrona , jestem członkiem Aeroklubu Częstochowskiego
Zobowiązuję się do promowania sportu modelarskiego w każdej formie i postaci oraz wszędzie tam gdzie uda mi się dotrzeć.
Zobowiązuję się też do przestrzegania zasad tego forum.
Proszę przyznać mi prawa "użytkownika forum - czlonka a. regionalnego"
-
Ryszard Brodnicki
Witam
Nazywam się Ryszard Brodnicki. Jestem członkiem Aeroklubu Pomorskiego.
Kiedyś byłem pilotem wojskowym. Modelarzem jestem od dziecka. Moja dziedzina to szybowce i elektroszybowce RC.
Obecnie jako dr nauk prawnych wykonuję jeden z zawodów prawniczych. Sądzę, że moja wiedza czasami może być potrzebna.
Pozdrawiam
Ryszard Brodnicki
Nazywam się Ryszard Brodnicki. Jestem członkiem Aeroklubu Pomorskiego.
Kiedyś byłem pilotem wojskowym. Modelarzem jestem od dziecka. Moja dziedzina to szybowce i elektroszybowce RC.
Obecnie jako dr nauk prawnych wykonuję jeden z zawodów prawniczych. Sądzę, że moja wiedza czasami może być potrzebna.
Pozdrawiam
Ryszard Brodnicki
Ryszard Brodnicki
-
Marek Dominiak
zgłoszenie członka aeroklubu regionalnego
Witam Kolegów na forum i administratorów tego FORUM
Jestem czlonkiem Aeroklubu Poznańskiego od 1976 roku
Zajmowałem się i zajmuję kategoriami F2B, F2D /z ukcesami medalowymi na Mistrzostawach Polski/ oraz F4B I F4C jako zawodmik.
Obecnie jestem sędzią międzynarodowym FAI w kategorii F4.
Jestem aktualnie w gronie sędziów w konkurecji F4B MŚ we Szwecji 2006.
W Aeroklubie pełnię funkcję sekretarza Sekcji Modelarskiej.
Jestem instruktorem młodzieży w Klubie modelarstwa lotniczego i kosmicznego ISKRA przy PSM w Poznaniu.
Proszę o nadanie stosownych uprawnień.
Jestem czlonkiem Aeroklubu Poznańskiego od 1976 roku
Zajmowałem się i zajmuję kategoriami F2B, F2D /z ukcesami medalowymi na Mistrzostawach Polski/ oraz F4B I F4C jako zawodmik.
Obecnie jestem sędzią międzynarodowym FAI w kategorii F4.
Jestem aktualnie w gronie sędziów w konkurecji F4B MŚ we Szwecji 2006.
W Aeroklubie pełnię funkcję sekretarza Sekcji Modelarskiej.
Jestem instruktorem młodzieży w Klubie modelarstwa lotniczego i kosmicznego ISKRA przy PSM w Poznaniu.
Proszę o nadanie stosownych uprawnień.
Marek Dominiak
-
Łukasz Toczewski
Witam
Moje imię i nazwisko Łukasz Toczewski. Jestem członkiem Aeroklubu Radomskiego.
Pare zdań o sobie:
Fanatyk akrobacji F3A i Aircombat (nie jestem zawodnikiem), silników spalinowych, wróg "Parkflayerów", FunFly, słowa "Piknik" modelarski...
Webmaster i prowadzący prywatną stronę "Modelarzy z Radomia" jak i również pomocnik w organizowaniu wielu imprez, zawodów w Radomiu.
Proszę o nadanie mi odpowiednich uprawnień, umożliwiajacych czynny udział w tym forum.
Pozdrawiam
Moje imię i nazwisko Łukasz Toczewski. Jestem członkiem Aeroklubu Radomskiego.
Pare zdań o sobie:
Fanatyk akrobacji F3A i Aircombat (nie jestem zawodnikiem), silników spalinowych, wróg "Parkflayerów", FunFly, słowa "Piknik" modelarski...
Webmaster i prowadzący prywatną stronę "Modelarzy z Radomia" jak i również pomocnik w organizowaniu wielu imprez, zawodów w Radomiu.
Proszę o nadanie mi odpowiednich uprawnień, umożliwiajacych czynny udział w tym forum.
Pozdrawiam
-
Mysza