Licencje 2008

Władek Jarochowski

Post autor: Władek Jarochowski »

Dziś właśnie dotarła do mnie drogą pocztową LICENCJA. :lol: :lol:
Krzysztof Różycki

Post autor: Krzysztof Różycki »

Rozmawiałem telefonicznie z p. Jarosławem Darskim z AP w Warszawie. Emisja licencji ruszyła w piątek 28 marca 2008 z uwagi na nowy jednolity dla wszystkich dyscyplin dokument.
Pozdrawiam Krzysztof Różycki F1B
Tomek Sałagaj

Post autor: Tomek Sałagaj »

O wlasnie dzisiaj przyszla ale widze ze cos sie z tym ociągali :lol: :lol: :D :D
Michał Wiewiórko

Post autor: Michał Wiewiórko »

ja też dziś dostałem :D :D :D
Krzysztof Różycki

Post autor: Krzysztof Różycki »

Mija właśnie połowa sezonu modelarskiego 2008. Może już czas zapytać Panów Członków Komisji Modelarskiej o działania jakie podjęli w celu, który nurtuje większość z nas /tych, którzy nie są personelem latającym/ a mianowicie zniesienia obowiązku przedstawienia orzeczenia lekarza sportowego w celu uzyskania licencji.
Pozdrawiam Krzysztof Różycki F1B
Wojciech Lesiuk
Kontakt:

Post autor: Wojciech Lesiuk »

Odnosząc się do Pana zapytania informuję, że uwagi dot. obowiązkowych badań lekarskich dla zawodników modelarstwa lotniczego zostały zgłoszone drogą e-mailową do Pani Lidii Kosk - Dyr Sportowego AP w czerwcu br.
AP, jako związek sportowy miał przygotować zbiorcze wystąpienie do Komisji Sprotu Sejmu RP i Ministerstwa Sportu. Jakie są losy tego dokumentu niestety nie wiem, ale przy najbliższej okazji zapytam Panią Dyrektor.

Niestety nie mam w swoich zasobach archiwalnych tegoż e-maila ale nie dotyczył on jedynie spraw badań a odnosił się do szeregu zmian proponowanych w projekcie ustawy Prawo Sportowe.
Zablokowany

Wróć do „Najważniejsze sprawy Sekcji Modelarskiej archiwum”